ProfielMonique Breuer is eigenaar van Querico.

\"Als pragmatisch en resultaatgerichte marketing & communicatie projectmanager houd ik me het liefst bezig met het opstarten en begeleiden van veranderingsprocessen binnen een organisatie. Mijn drijfveer is de van-denken-naar-doen-mentaliteit. Ik kom snel tot de kern van belangen van de organisatie en stakeholders. Dat stelt mij in staat om voldoende draagvlak te creëren, het project in beweging te zetten en gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen.

Mijn mijn enthousiaste werkwijze en uitstekende communicatieve vaardigheden zorg ik ervoor dat alle betrokken medewerkers gemotiveerd en resultaatgericht blijven.\"

Wij-gevoel
Binnen een veranderingsproces geeft Monique individuen binnen de organisatie de kans om persoonlijk te slagen op een zodanige wijze dat dit leidt tot een al geheel succes van de organisatie.
Een goede communicatie, draagvlak creëren, betrokken medewerkers en management met elkaar verbinden en dan gewoon doen: dat stelt Monique in staat voortvarend te werk te gaan en een optimaal resultaat te behalen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Linkedin klik hier

print pagina

Kwaliteit Nederlandse wijn
De Nederlandse wijnbouw ondergaat een grote ontwikkeling en de kwaliteit van de Nederlandse wijnen wordt ieder jaar beter en beter

Nuchtere Hollanders produceren topwijnen

Proef wijn van eigen bodem tijdens Neerlandsch wijndiner. Van 22 tot en met 28 oktober vindt het Neerlandsch wijndiner plaats. In deze week bieden toprestaurants een verleidelijk 4-gangenmenu aan, inclusief een wijnarrangement met Nederlandse wijnen. Reserveer nu op klik hier