Wat doet Querico?

Een mooie metafoor voor het werk van Querico is te vinden in de wereld van de bij. Bijen kunnen vanuit het niets iets maken. Door werkelijk actief bezig te zijn in de organisatie ontstaat de structuur (de honingraat). Die structuur ontstaat bij de gratie van samenwerking, waarbij op een bepaald moment de samenwerking vanzelf gaat. Het einddoel is iedereen duidelijk en samenwerking is vanzelfsprekend.

Productontwikkeling & Branding
Er is een idee of een gedachte, maar de uitwerking daarvan krijgt geen concrete vorm. Monique vraag, analyseert, ziet mogelijkheden en laat ideeën en gedachten stromen. Zo komen gedachten tot leven. Monique zet, samen met uw team, nieuwe ideeën om in tastbare producten of diensten.

Een goede branding houdt de concurrentie buiten de deur. Een nieuw product of een vernieuwende dienst vraagt om een slimme en sterke marketingstrategie. Wie behoort tot de doelgroep, wat is het onderscheidend vermogen van het product of de dienst. Monique heeft lef om keuzes te maken en het imago van het merk te versterken met zowel offline als online communicatiemiddelen.

Marketing & Communicatie
Een goede communicatie is van wezenlijk belang bij projectmanagement, productontwikkeling en branding. Betrokken willen zich gehoord en begrepen voelen, daarnaast willen zij ook duidelijk en tijdig geïnformeerd worden. Inzicht en overzicht zijn voorwaarden voor bereidheid tot samenwerken en motivatie van alle betrokkenen.

Voor de communicatie naar buiten toe, maakt Monique gebruik van verschillende media. Allemaal op elkaar afgestemd en precies getimed, daar gaat het om bij een goede communicatiestrategie.

Monique zorgt ervoor dat vernieuwing en verandering van de grond komt. Zij vertaalt strategie naar uitvoering en slaat een brug tussen het product of de dienst en de afnemers.

Veranderingsprocessen opstarten
Monique jaagt projecten aan en brengt processen in kaart om ze vervolgens te optimaliseren in samenwerking met mensen van verschillende afdelingen. Keuzes maken en beslissingen durven nemen zijn krachtige tools die een proces op gang houden. De gewenste verandering wordt niet alleen bedacht, het wordt uitgevoerd, geïmplementeerd en gedragen door alle medewerkers.

print pagina

Kwaliteit Nederlandse wijn
De Nederlandse wijnbouw ondergaat een grote ontwikkeling en de kwaliteit van de Nederlandse wijnen wordt ieder jaar beter en beter

Nuchtere Hollanders produceren topwijnen

Proef wijn van eigen bodem tijdens Neerlandsch wijndiner. Van 22 tot en met 28 oktober vindt het Neerlandsch wijndiner plaats. In deze week bieden toprestaurants een verleidelijk 4-gangenmenu aan, inclusief een wijnarrangement met Nederlandse wijnen. Reserveer nu op klik hier